Åbningstider
Mandag - Fredag:
07.30 - 17.00

AUTOVÆRKSTED, ATV, MC, HAVEMASKINER OG UDLEJNING

Havemaskiner og skovmaskiner i mange typer nær Viborg

Hvis du leder efter havemaskiner og skovmaskiner, kan vi mere eller mindre garantere dig, at vi har den hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg. Vi har nemlig et bredt udvalg af havemaskiner og skovmaskiner.

Vi bestræber os på hele tiden at have styr på de sidste nye modeller. På den måde kan du altid få det sidste nye inden for havemaskiner og skovmaskiner. Det gør det nemmere og hurtigere at udføre arbejdet i skoven eller i haven.

Find havemaskiner og skovmaskiner på hjemmesiden og i butikken

Du kan se en del af vores udvalg under fanen “Skov- og havemaskiner til salg”,​ men vi har mange flere nye skovmaskiner og havemaskiner på lager i selve butikken.

Det er derfor altid en god ide at komme forbi vores butik og se, hvad vi har. Når du kommer forbi butikken, kan vi også vejlede dig i, præcis hvilken havemaskine eller skovmaskine, der vil passe bedst til dine behov.

Find det rigtige sikkerhedsudstyr hos EN Motor Service

Hos EN Motor Service har vi også et stort udvalg af sikkerhedsudstyr, det er en god ide at have på, når du bruger have- eller skovmaskiner.

echo-1_1105
echo-2_1108
echo-8_1130
echo-5_1117
echo-6_1120
echo-9_1133
echo-10_1137

Det kan for eksempel være sikkerhedsbukser, sikkerhedsstøvler, sikkerhedshjelme og lignende.

Både i butikken og på vores hjemmeside finder du også et bredt udvalg af tilbehør til motorsave og buskryddere.

Få mere information om skov- og havemaskiner

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig inden for havemaskiner og skovmaskiner. Du kan ringe til os på telefon 86 65 12 00 eller sende os en mail på erling@en-motorservice.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 65 12 00 eller sende os en mail på erling@en-motorservice.dk for at bestille tid til dit køretøj på vores autoværksted.