Åbningstider
Mandag - Fredag:
07.30 - 17.00

AUTOVÆRKSTED, ATV, MC, HAVEMASKINER OG UDLEJNING

Autoværksted i Tjele ved Viborg

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg, har vi stor erfaring med, at reparere og vedligeholde biler, motorcykler og diverse småmaskiner som ATV’ere, have- og parkmaskiner samt små entreprenørmaskiner.

Kompetent og professionel autoværksted

Vores værksted i Tjele er delt op i to afdelinger, en til biler og en til ATV, motorcykler og have- og parkmaskiner.

Hver afdeling har medarbejdere, som er uddannet til at tage sig af de bestemte køretøjer. Du får derfor altid en kompetent og dygtig service, når din bil eller maskine er på autoværksted hos os.

Mange specialer på vores serviceværksted

Hos autoværksted EN Motor Service har vi specialiseret os i klargøring og fremstilling af biler til syn, samt servicering og reparation af nyere og ældre biler.

Vi har alt nødvendigt udstyr på vores autoværksted for at kunne servicere en moderne bil inklusive udskiftning af frontruder. Vi laver også en del skadearbejde for forskellige forsikringsselskaber, med online taksering.

Hvis du skal have udført malerarbejde eller have lavet en undervogns-behandling, kan vi henvise dig til nogle af vores samarbejdspartnere.

Vi henviser kun til de bedste, som vi kan stå inde for. Hos alle vores samarbejdspartnere, kan du derfor forvente en god og professionel service.

Servicebilerne kører ud, når din bil eller maskine strejker

Vi laver størstedelen af vores arbejde på vores autoværksted i Tjele. Men det sker jo, at bilerne ikke kan komme til os. Vi råder derfor over to servicebiler. Det betyder, at vi altid kan køre ud til dig, og hjælpe dig med, at finde ud af, hvad problemet er.

Har du et problem, skal du derfor ikke tøve med at kontakte vores autoværksted. Vi kan hurtigt være fremme på stedet, og hjælpe dig med, at få din bil eller maskine i gang – eller i det mindste give dig et godt råd over telefonen.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 65 12 00 eller sende os en mail på erling@en-motorservice.dk for at bestille tid til dit køretøj på vores autoværksted.