Autoværksted nær Viborg

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg, har vi stor erfaring med, at reparere og vedligeholde biler, motorcykler og diverse småmaskiner som ATV’ere, have- og parkmaskiner samt små entreprenørmaskiner.

Autoværksted i Tjele ved Viborg

Vores værksted i Tjele nær Viborg er delt op i to afdelinger, en til biler og en til ATV, motorcykler og have- og parkmaskiner.

Hver afdeling har medarbejdere, som er uddannet til at tage sig af de bestemte køretøjer. Du får derfor altid en kompetent og professionel service, når din bil eller maskine er til service hos os.

Mange specialer på vores serviceværksted

Hos autoværksted EN Motor Service har vi specialiseret os i klargøring og fremstilling af biler til syn, samt servicering og reparation af nyere og ældre biler, og ikke mindst er vi klar til el- og hybridbilerne.

Indehaver (Erling) er selv udannet automekaniker, og senere taget uddannelsen som Autotekniker. I 2023 er uddannelsen som El og hybrid tekniker også færdiggjort.

Mekanikersvend Uffe Madsen er udlært automekanikere, og har løbende gennemgået relevante kurser, som feks. aircon, fejlfinding i styresystemer, sikkerhed og servicering af el- og hybridbiler. Han har nu været her i 9 år.

Vi har alt nødvendigt udstyr på vores autoværksted for at kunne servicere en moderne bil inklusive udskiftning af frontruder. Vi laver også en del skadearbejde for forskellige forsikringsselskaber, med online taksering.

Hvis du skal have udført malerarbejde eller have lavet en undervogns-behandling, hjælper vi gerne i samarbejde med vores proff. samarbejdspartnere.

Service kører ud, når din bil eller maskine strejker

Vi laver størstedelen af vores arbejde på vores autoværksted i Tjele. Men det sker jo, at bilerne ikke kan komme til os. Vi råder derfor over servicebil og trailere. Det betyder, at vi altid kan køre ud til dig, og hjælpe dig med, at finde problemet, og vi kan tage bilen med på værkstedet, hvis vi ikke kan fikse den på stedet. (Vi sælger også BILLIGT autohjælp ;-))

Har du et problem, skal du derfor ikke tøve med at kontakte vores autoværksted. Vi kan hurtigt være fremme på stedet, og hjælpe dig med, at få din bil eller maskine i gang – eller i det mindste give dig et godt råd over.

Erling med statuette fra Auto aword