Åbningstider
Mandag - Fredag:
07.30 - 17.00

AUTOVÆRKSTED, ATV, MC, HAVEMASKINER OG UDLEJNING

Forhandler af ATV på plader

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg, har vi stor erfaring med, at reparere og vedligeholde biler, motorcykler og diverse små maskiner som ATV’ere, have- og parkmaskiner samt små entreprenørmaskiner.

Hos EN Motor Service, har vi mange års erfaring med forhandling af ATV køretøjer. Disse køretøjer er meget alsidige, og kan bruges til alt fra leg, terrænkørsel, landbrug, skovbrug og events – hvis man har et eventfirma.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan give dig en god og grundig vejledning i hvilken ATV, der vil være bedst til lige præcis dit formål.

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg fører vi ATV køretøjer i mange forskellige typer, størrelser og priser. Der er derfor uanede muligheder, når du handler hos os.

Hvor skal du bruge din ATV?

Hvis du skal bruge ATV’en til arbejde, vil du oftest skulle have en ‘Utility’. Det er en model, der er lavet til at blive brugt til landbrug eller skovbrug, altså en arbejds-ATV.
Hvis du derimod skal have det sjovt, vil du som regel skulle ud i en ‘Quad’. En quad er lavet til at køre ræs på ujævnt terræn, og er derfor perfekt, hvis du bare skal have det sjovt.​ Det er også oftest denne type ATV, som indregistreres til vejbrug.

Salg af ATV på plader

ATV’en skal indregistreres, hvis du skal bruge den til at køre på vejen. Det kan være som traktor eller som personbil. Alle regler der er forbundet med dit køb hos os, rådgiver vi gerne omkring.
Vi forhandler desuden, alt i udstyr til ATV’en, samt maskiner til montering på maskinen, eller bugsering på trækket.

Kom forbi og se vores udvalg af ATV’ere

Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Tjele og se på vores udvalg af ATV’er og få en snak. Du kan også ringe til os, for rådgivning omkring, hvilken model der passer til dit behov.

Vi kan kontaktes på telefon 86 65 12 00 eller via e-mail på erling@en-motorservice.dk.

brugt atv viborg,
Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 65 12 00 eller sende os en mail på erling@en-motorservice.dk for at bestille tid til dit køretøj på vores autoværksted.