ATV i Tjele nær Viborg

Skal du have en ATV på plader eller uden? Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg, har vi stor erfaring med salg, reparation og vedligeholdese af ATV’er, Biler, motorcykler og diverse små maskiner som have- og parkmaskiner samt små entreprenørmaskiner.

Forhandler af ATV på plader eller uden plader nær Viborg

Hos EN Motorservice, har vi mange års erfaring med forhandling og servicering af ATV på plader eller uden. Disse køretøjer er meget alsidige, og kan bruges til alt fra leg, terrænkørsel, arbejdsopgaver i landbrug og skovbrug – ja det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.

Hvor skal du bruge din ATV?

Hvis du skal bruge ATV’en til arbejde, vil du oftest skulle have en ‘Utility’. Det er en model, der er lavet til at blive brugt i landbrug eller skovbrug, altså en arbejds-ATV.

Hvis du derimod skal have det sjovt, vil du som regel skulle ud i en ‘Quad’. En quad er lavet til at køre ræs på ujævnt terræn, og er derfor perfekt, hvis du bare skal have det sjovt.​ Det er oftest også denne type ATV, som indregistreres til vejbrug.

Salg af ATV på plader

ATV’en skal indregistreres, hvis du skal bruge den til kørsel på vejen. Det kan være som traktor eller som personbil. Alle regler der er forbundet med dit køb hos os, rådgiver vi gerne omkring.
Vi forhandler desuden, alt i udstyr til ATV’en, samt maskiner til montering på ATV’en, eller bugsering på trækket.

Kom forbi og se vores udvalg af ATV’ere

Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Tjele nær Viborg og se på vores udvalg af ATV’er og få en snak. Du kan også ringe til os, for rådgivning omkring, hvilken ATV model der passer til dit behov.
Vi har stor erfaring med serviceeftersyn, reperationer og montering af tilbehør til alle typer køretøjer.

Vi kan kontaktes på telefon 86 65 12 00 eller via e-mail på erling@en-motorservice.dk.

Aut. forhandler af følgende mærker

Derudover har vi ofte maskiner fra QUADZILLA og AEON