Åbningstider
Mandag - Fredag:
07.30 - 17.00

AUTOVÆRKSTED, ATV, MC, HAVEMASKINER OG UDLEJNING

Serviceeftersyn med stor grundighed

Ligesom vi mennesker går til lægen og får målt blodtryk og kolesteroltal, så har biler også brug for at komme til serviceeftersyn, så de hele tiden er i topform.

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg har vi mange års erfaring med at udføre serviceeftersyn på biler. Vi ved derfor, hvad vi skal se efter hver gang vi udfører et serviceeftersyn. Vi råder over det nyeste testudstyr til næsten alle bilmærker, samt udstyr til servicering af for eksempel aircondition.

Både ældre og nyere biler skal til serviceeftersyn

Vi udfører eftersyn på både ældre og nye biler – også inden for garantiperioden, og følger fabrikantens serviceskema. Det betyder, at man kan bevare sin fabriksgaranti.

Vi har adgang til at udfylde elektroniske servicebøger på alle bilmærker.

Hvis din bil ikke kommer til serviceeftersyn regelmæssigt, risikerer du for eksempel, at olie- og luftfiltrene stopper til. Det kan være, at bremserne ikke virker optimalt, og det kan også øge bilens brændstofforbrug.

Derudover kan det også være skyld i, at lys eller indstillinger ikke virker. Det er derfor en god ide, regelmæssigt at tage din bil til serviceeftersyn.

Medlem af Dansk Bilbranche Råd og Ankenævnet for Biler

Hos EN Motor Service er vi medlem af Dansk Bilbranche Råd. Det betyder, at vi har nogle høje krav og standarder at leve op til under hvert serviceeftersyn – men vi lever op til dette hver gang.

Derudover er vi medlem af Ankenævnet for Biler. Det giver dig som kunde, en garanti for, at vi udfører arbejdet, med dit serviceeftersyn, ordentligt og korrekt – hver gang.

Hvis du vil bestille tid til et serviceeftersyn eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 86 65 12 00.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 65 12 00 eller sende os en mail på erling@en-motorservice.dk for at bestille tid til dit køretøj på vores autoværksted.