Åbningstider
Mandag - Fredag:
07.30 - 17.00

AUTOVÆRKSTED, ATV, MC, HAVEMASKINER OG UDLEJNING

Serviceeftersyn i Viborg med stor grundighed

Ligesom vi mennesker går til lægen og får målt blodtryk og kolesteroltal, så har biler også brug for at komme til serviceeftersyn, så de hele tiden er i topform.

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg har vi mange års erfaring med at udføre serviceeftersyn på biler. Vi ved derfor, hvad vi skal se efter hver gang vi udfører et serviceeftersyn. Vi råder over det nyeste testudstyr til næsten alle bilmærker, samt udstyr til servicering af for eksempel aircondition.

Både ældre og nyere biler skal til serviceeftersyn

Vi udfører serviceeftersyn i Viborg på både nye og ældre biler – også inden for garantiperioden, og følger fabrikantens serviceskema. Det betyder at bilen bevare sin fabriksgaranti.

Vi har adgang til at udfylde de elektroniske servicebøger, som findes på mange bilmærker.

Hvis din bil ikke kommer til serviceeftersyn regelmæssigt, risikerer du for eksempel, at olie- og luftfiltrene stopper til. Det kan også være, at bremserne ikke virker optimalt, og det kan øge bilens brændstofforbrug, hvis tændrør eller luftfilter ikke skiftes rettidig.

Det er derfor en god ide, regelmæssigt at tage din bil til et serviceeftersyn – uanset alder.

Medlem af Dansk Bilbranche Råd og Ankenævnet for Biler

Hos EN Motor Service er vi medlem af Dansk Bilbranche Råd. Det betyder, at vi har nogle høje krav og standarder at leve op til – og det lever op til hver gang !

Derforuden er vi medlem af Ankenævnet for Biler. Det giver dig som kunde, en garanti for, at vi udfører alt arbejde, også dit serviceeftersyn, ordentligt og korrekt hver gang. Skulle der opstå en twist (det gør der næsten aldrig), så har du som kunde en klage mulighed, hos Ankenævn for biler.

Kontakt os

Hvis du vil bestille tid til et serviceeftersyn eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os86 65 12 00, eller book online her

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 65 12 00 eller sende os en mail på erling@en-motorservice.dk for at bestille tid til dit køretøj på vores autoværksted.