Serviceeftersyn i Viborg

Få serviceeftersyn, uanset hvilken bil du har

Er det tid til at få tjekket bilen igennem med et serviceeftersyn? Så kør forbi EN Motorservice.

Ligesom vi mennesker går til lægen og får målt blodtryk og kolesteroltal, så har biler også brug for at komme til serviceeftersyn, så de hele tiden er i topform.

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg har vi mange års erfaring med at udføre serviceeftersyn på biler. Vi ved derfor, hvad vi skal se efter, hver gang vi udfører et serviceeftersyn. Vi råder over det nyeste testudstyr til næsten alle bilmærker, samt udstyr til servicering af for eksempel aircondition.

Både nyere og ældre biler skal til serviceeftersyn

Vi udfører serviceeftersyn ved Viborg på både nye og ældre biler – også inden for garantiperioden, og følger fabrikantens serviceskema. Det betyder at bilen bevare sin fabriksgaranti.

Mange bilmærker har i dag elektronisk servicebog. Her har vi valgt at bruge digitalservicebog.dk, som håndtere alle mærker – også dem som ikke har elektronisk servicebog som std. Fordelen er åbenlys, da du du selv som bilejer, kan gå ind og se, hvad der er udført og hvornår. Har den tidligere brugt den org. digitale servicebog, hentes de over, så det hele er samlet et sted.

Hvad sker der, hvis jeg ikke sender bilen til service?

Hvis din bil ikke kommer til serviceeftersyn regelmæssigt, risikerer du for eksempel, at olie- og luftfiltrene stopper til. Det kan også være, at bremserne ikke virker optimalt, og det kan øge bilens brændstofforbrug, hvis tændrør eller luftfilter ikke skiftes rettidig.

Aut. gear

Viste du at en aut.gearkasse bør have skiftet gearolie med visse intervaller ? Feks. bør VW’s DSG 6 trins gearkasse have olie og filterskift for hver 60.000 km, og det samme for Audi’s S-Tronic. Mange skiftefejl kan løses med en “skylning” af gearkassen. Det har vi en maskine som kan klare. Men vi bruger den også til olieskift, på de mange typer af aut.gear som findes. Forhør gerne nærmere, hvis du skal have lavet service på gearkassen, eller den har et problem.

Så det er derfor altid en god ide, regelmæssigt at tage din bil til et serviceeftersyn – uanset alder.

AutoPartner

Vi er en del af AutoPartner værkstedskæden, som står for den højeste standart, i de frie autoværksteder. Vi er over 250 værksteder på landsplan. Og faktisk kan vi nu være stolte over, at være kåret som “Årets værksteds kæde” ved Auto awords 2022 !!

“Det grønne e”

Vi følger med tiden, og har godt styr på el- og hybridbiler. Vi er med i kæden “Det grønne e”, som er en landsdækkende kæde af værksteder, som tilbyder service og reparationer på alle type el- og hybridbiler. Læs meget mere på hjemmesiden: Det grønne e

Kontakt os

Hvis du vil bestille tid til et serviceeftersyn eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os86 65 12 00, eller book online her

gearolieskylle maskine til Serviceeftersyn

Denne maskine kan skifte gearolie, men også lave en “skylning” for urenheder.

HUSK: Du bevare fabriksgarantien, selv om du ikke bruger et mærkeværksted !