Serviceeftersyn

Serviceeftersyn af alle biltyper i Viborg

Ligesom vi mennesker går til lægen og får målt blodtryk og kolesteroltal, så har biler også brug for at komme til serviceeftersyn, så de hele tiden er i topform.

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg har vi mange års erfaring med at udføre serviceeftersyn på biler. Vi ved derfor, hvad vi skal se efter hver gang vi udfører et serviceeftersyn. Vi råder over det nyeste testudstyr til næsten alle bilmærker, samt udstyr til servicering af for eksempel aircondition.

Både nyere og ældre biler skal til serviceeftersyn

Vi udfører serviceeftersyn ved Viborg på både nye og ældre biler – også inden for garantiperioden, og følger fabrikantens serviceskema. Det betyder at bilen bevare sin fabriksgaranti.

Mange bilmærker har i dag elektronisk servicebog. Her har vi valgt at bruge digitalservicebog.dk, som håndtere alle mærker – også dem som ikke har elektronisk servicebog som std. Fordelen er åbenlys, da du du selv som bilejer, kan gå ind og se, hvad der er udført og hvornår. Har den tidligere brugt den org. digitale servicebog, hentes de over, så det hele er samlet et sted.

Hvis din bil ikke kommer til serviceeftersyn regelmæssigt, risikerer du for eksempel, at olie- og luftfiltrene stopper til. Det kan også være, at bremserne ikke virker optimalt, og det kan øge bilens brændstofforbrug, hvis tændrør eller luftfilter ikke skiftes rettidig.

Det er derfor en god ide, regelmæssigt at tage din bil til et serviceeftersyn – uanset alder.

AutoPartner

Vi er en del af AutoPpartner værkstedskæden, som står for den højeste standart, i de frie autoværksteder. Vi er over 250 værksteder på landsplan.

Medlem af dansk bilbranche råd og ankenævnet for biler

EN Motor Service er også medlem af Dansk Bilbranche Råd.

Dansk bilbranche råd er de frie autoværksteders branche organisation, og har mere end 2.000 medlemmer. Det betyder, at vi har nogle høje krav og standarder at leve op til – og det gør vi hver gang !

Derforuden er vi medlem af Ankenævnet for Biler. Det giver dig som kunde, en garanti for, at vi udfører alt arbejde, også dit serviceeftersyn, ordentligt og korrekt hver gang. Skulle der opstå en twist (det gør der næsten aldrig), så har du som kunde en klage mulighed, hos Ankenævn for biler.

Kontakt os

Hvis du vil bestille tid til et serviceeftersyn eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os86 65 12 00, eller book online her